• Start
  • Vertrouwen binnen teams

Vertrouwen

Het fundament onder ieder succesvol team is onderling vertrouwen. Dit is niet alleen beschreven door onder andere Patrick Lencioni, maar blijkt ook keer op keer in de teams waarmee wij werken. Juist wanneer de druk op een team groter wordt, er door de omgeving meer van verwacht wordt, komt gebrek aan vertrouwen aan het licht. Ook in teams die ogenschijnlijk goed functioneerden ‘op rustig water’.

We hebben het dan over het vertrouwen om van elkaar en met elkaar en over elkaar te willen leren. Daarvoor is het nodig dat teamleden eerst inzicht krijgen in hun eigen sterkten en valkuilen. Een traject met TeamINzicht begint daarom ook met aandacht voor de individuele teamleden. Met behulp van JTI (Jungian Type Index) worden persoonlijke gedragsvoorkeuren duidelijk gemaakt. Deze zelfkennis neemt iedereen vervolgens mee in een teamsessie, waarin daardoor veel sneller de juiste thema’s op tafel liggen en besproken kunnen worden.

vertrouwen teaminzicht mountainbike clinic

Veiligheid voor alle deelnemers is daarbij essentieel, omdat dan ook ruimte ontstaat om te spiegelen en te confronteren.

We doen wat nodig is, dus ieder traject is maatwerk. TeamINzicht maakt gebruik van diverse werkvormen, activiteiten en modellen waarbij het uiteindelijke doel leidend blijft.

Lees hier wat onze opdrachtgevers vertellen.

Teaminzicht Contact

Klavermaten 65-6
7472 DD Goor
T. 06 - 523 261 47

KvK 08113144
BTW-ID NL001650694B56

Teaminzicht Programma's

Voor teams

Individuele deelname

Inloggen gebruikers