Skip to main content

Welkom bij Teaminzicht: Ontwikkeling voor Samenwerking

Bij Teaminzicht begrijpen we dat de kracht van een team niet alleen ligt in individuele prestaties, maar ook in het vermogen van het team om effectief samen te werken en te groeien als een geheel. Onze teamontwikkelingsprogramma's zijn ontworpen met de focus op het begrijpen van zowel het individu als het teamproces. We geloven dat persoonlijke gedragsvoorkeuren, groepsdynamiek, systeemdenken en de erkenning van individuele talenten de essentiële bouwstenen zijn voor een succesvol team.

Waarom Teaminzicht?

Onze aanpak draait om inzicht, inspiratie, ervaring en vaardigheid. We streven ernaar om teams de tools te geven die ze nodig hebben om beter samen te werken, effectiever te communiceren en hun volledige potentieel te bereiken. Bij Teaminzicht geloven we in het creëren van een veilige en ondersteunende omgeving waarin elk teamlid zich vrij voelt om bij te dragen en te groeien.

Maatwerk voor Jouw Team

Wij begrijpen dat geen twee teams hetzelfde zijn. Daarom is maatwerk de basis van onze teamontwikkelingsprogramma's. We luisteren naar jouw doelen en behoeften en ontwerpen programma's variërend van eendaagse tot meerdaagse sessies en trajecten. Ons doel is om de juiste aanpak te bieden die past bij de unieke dynamiek van jouw team.

Teaminzicht Programma in Detail

Ons kenmerkende Teaminzicht programma begint met een grondige voorbereiding en eindigt met zorgvuldige borging van de geleerde lessen. Hier is een overzicht van ons proces:

1. Voorbereiding: In een persoonlijk gesprek met de teammanager bespreken we de doelen die je wilt bereiken en leggen we uit hoe het Teaminzicht programma werkt. We stellen een voorstel op dat aansluit bij jouw teamdoelen.

2. TeamINzicht Sessie: Dit is het hart van ons programma. We beginnen met individuele gesprekken met elk teamlid om hun persoonlijke gedragsvoorkeuren en Jungian Type Index te begrijpen. Dit geeft waardevol inzicht in hoe teamleden denken, handelen en communiceren.

Daarna organiseren we een intensieve teamsessie waarin begrip, leren van elkaar en inspiratie centraal staan. We creëren een interactieve omgeving waarin teamleden samenwerken aan uitdagingen, inzichten delen en werken aan het versterken van hun collectieve vaardigheden.

3. Borging: Onze betrokkenheid eindigt niet na de sessie. We werken samen om ervoor te zorgen dat de opgedane kennis en vaardigheden blijvend worden toegepast in de praktijk. We bieden ondersteuning en follow-up om ervoor te zorgen dat de positieve veranderingen die tijdens het programma zijn gestart, verankerd blijven in het dagelijkse werk van het team.

Bij Teaminzicht geloven we dat het begrijpen van je team en het bevorderen van positieve samenwerking de sleutel zijn tot succes. Neem de eerste stap naar een sterker en meer samenhangend team door contact met ons op te nemen en samen te werken aan een op maat gemaakt Teaminzicht programma. Bereik je doelen, inspireer elkaar en groei als team - dat is wat wij faciliteren.

Teaminzicht Contact

Voor meer informatie, vragen of opmerkingen neemt u contact op met Iwan Nijkamp T. 06 -523 261 47 iwan@intalentenverbinden.nl