Skip to main content

Waardevolle inzichten voor het versterken van teamdynamiek en betere resultaten!

hakim salem

Hakim SalemBondscoach Dames, Nederlandse Basketball Bond (2017-2021) | Coaching | Finance | Teambuilding | Sport | Leadership | Talent Development | Event Management | Corporate Strategy

Door JTI en het teamwiel hebben we bij team NL waardevolle inzichten verkregen, die niet alleen de teamdynamiek hebben versterkt, maar ook hebben bijgedragen aan effectievere samenwerking en betere resultaten. Het heeft mij geholpen om op een dieper niveau te begrijpen hoe individuele voorkeuren en teamdynamiek samenkomen, waardoor we meer synergie hebben gecreëerd.

Het is inspirerend om te zien wie waar ‘zit’ aan het teamwiel en hoe ik als coach hun krachten beter kan benutten.

"Inzicht in teams zorgt voor betere begripsvorming"

ralph pluimersRalph Pluimers, Operations Manager ESS NL bij Parker Hannifin

"Wij hebben de training Team Inzicht toegepast voor meerdere teams op meerdere niveaus. De training is toegankelijk voor alle functies maar tegelijkertijd effectief. Op verschillende afdelingen heeft het inzicht in teams gezorgd voor een betere begripsvorming. De aanpak in kleine teams zorgt voor een veilige omgeving waarin iedereen zijn input geeft wat zeer waardevol is. Veel aanvankelijk negatieve deelnemers kwamen opvallend positief uit de training.

Lees meer …"Inzicht in teams zorgt voor betere begripsvorming"

"Als team sterker en met meer focus naar de toekomst kijken"

Jasper Overberg

Jasper Overberg, HR Business Partner, Syngenta

"Wij hebben TeamINzicht gevraagd om het leiderschapsteam van de productieafdeling te helpen om weer beter te gaan samen werken en om een goede en gezonde basis te leggen naar de toekomst. Matthieu en Iwan hebben ons daarbij goed geholpen diepere inzichten in de verschillende persoonlijkheden te krijgen door met het JTI profiel te gaan werken. Dit laat begrip voor het individu maar ook voor de anderen ontstaan en creëert zo de basis voor een doel- en oplossingsgerichte samenwerking.

Lees meer …"Als team sterker en met meer focus naar de toekomst kijken"

Teaminzicht Contact

Voor meer informatie, vragen of opmerkingen neemt u contact op met Iwan Nijkamp T. 06 -523 261 47 iwan@intalentenverbinden.nl