Skip to main content

Het teamwiel, voorkeursrollen en Team Kompas

teamkompas teaminzichtExclusief voor deelnemers

Deelnemers aan onze training krijgen toegang tot het afgeschermde gedeelte van de website met alle extra informatie over alle voorkeuren en de voorkeurstypes binnen het eigen team. 

Het teamwiel en de voorkeursrollen

Werken in een team geeft veel voordelen. Je kunt informatie uitwisselen en delen en veel mensen vinden het plezierig om met anderen samen te werken. Met meer inzicht in de voorkeuren van je collega's kun je nóg beter samenwerken!

Bij elk type vanuit de Jungian Type Index horen een aantal voorkeursrollen voor een team. In de beschrijving van de rollen vindt je voor dat type meestal ook de werkzaamheden en activiteiten waar de intrinsieke motivatie en interesse van het type ligt.  

judging perceiving klein  thinking feeling klein

Balans, Begrip én Resultaat!

Inzicht in de voorkeursrollen van je teamleden levert een extra bijdrage aan een evenwichtige samenstelling van het team, zal bijdragen aan de efficiency, meer begrip voor diversiteit en een betere samenwerking tussen de mensen in het team. 

Teaminzicht Contact

Voor meer informatie, vragen of opmerkingen neemt u contact op met Iwan Nijkamp T. 06 -523 261 47 iwan@intalentenverbinden.nl