Programma's TeamINzicht

 

TeamINzicht Base teamontwikkeling

teaminzicht base

TeamINzicht biedt teamontwikkeling waarbij de focus ligt op zowel het individu als het teamproces. Persoonlijke gedragsvoorkeuren, groepsdynamiek, denken vanuit het systeem en extra aandacht voor de aanwezige talenten binnen het team, vormen de ingrediënten van onze trajecten. Inzicht krijgen, geïnspireerd worden, zelf ervaren en vaardiger worden staan centraal.

Lees meer over onze teamontwikkeling

TeamINzicht Action & MTB
Teamontwikkeling & Sport

teaminzicht backdraft

Een één of meerdaagse training, een krachtige combinatie van Typologie, Mountainbiken én teambuilding. 

Lees meer over TeamINzicht Action & MTB

Teaminzicht Action & Relax
Teamontwikkeling, Sport & Ontspanning

sanadome hoteltuin

Een combinatie van het nuttige met het aangename. Een meerdaagse training met een krachtige combinatie van Typologie, Sport én de rustigevende setting van het Sanadome Hotel & Spa in Nijmegen. Een programma van meerdere dagen met hotelovernachting in Sanadome Hotel & Spa in Nijmegen, inclusief gebruik van alle faciliteiten.

Lees meer over TeamINzicht Action & Relax

Mysteryteam
Hoe sta jij in een groep / team?

Het programma Mysteryteam geeft op inspirerende wijze inzicht in jouw eigen persoonlijke gedragsvoorkeuren en wat je ermee kunt in je loopbaan maar ook privé. De eerste dag door middel van een individueel gesprek. Daarna (op een andere dag) laat Mysteryteam je ervaren hoe jouw gedragsvoorkeuren zich verhouden in een groep mensen die je vooraf niet kent. Je leert in één dag van elkaar en met elkaar tijdens de Mysteryteam dag.

Lees meer over Mysteryteam

Jungian Type Index,
Ervaar de kracht van voorkeuren!

Ervaar de kracht en het plezier van meer inzicht krijgen in je eigen persoonlijke voorkeuren en die van anderen. Bewuster worden van je eigen gedrag in je comfortzone en effertzone. Waar krijg je energie van, wat kost je energie en leer vooral waarom! 

Lees meer over de JTI

 

TeamINzicht Contact

Klavermaten 65-6
7472 DD Goor
T. 06 - 523 261 47

KvK 08113144
BTW-ID NL001650694B56

TeamINzicht Partners

  • IN Talenten Verbinden!
  • Mountainbikeclinics.com
  • Progress to Go

Inloggen gebruikers