Iwan Nijkamp - TeamINzicht

iwan nijkampIwan Nijkamp helpt organisaties en kandidaten met zijn bedrijf IN Talenten Verbinden! o.a. bij het succesvol bemiddelen van en naar werk. Zijn missie is mensen gelukkiger maken in hun werkomgeving. Dat doet hij door optimaal gebruik te maken van, en inzicht te geven in de beschikbare Talenten.

Zeer ervaren met Jungian Type Index. Mensen inzicht geven en letterlijk laten ervaren hoe en waarom het werkt vanuit verschillende voorkeuren is voor mij het mooiste wat er is. Iedereen is anders en iedere keer is het weer een ontdekking, en een cadeau om te mogen geven.

 

Iwan en TeamINzicht

We helpen mensen inzicht verkrijgen in hun eigen karakter, drijfveren, overtuigingen, gedrag en vaardigheden. We reiken ze concrete handvatten aan om hun sterke kanten en hun ontwikkelpunten verder uit te bouwen. Dat doen we door training, persoonlijke coaching, coaching on the job, procesbegeleiding, intervisie en het adviseren van ondernemers en directie. We doen wat nodig is.

Uiteindelijk gaat het om blijvend resultaat. Onze focus ligt dan ook op borging van het geleerde door persoonlijke groei te verbinden aan het dagelijkse werk van de deelnemers. 
We combineren nuchterheid met een open blik naar nieuwe ideeën en creatieve oplossingen voor teams.

Meer informatie over IN Talenten Verbinden! : www.iwannijkamp.nl 

TeamINzicht Contact

Klavermaten 65-6
7472 DD Goor
T. 06 - 523 261 47

KvK 08113144
BTW-ID NL001650694B56

TeamINzicht Programma's

Voor teams

Individuele deelname

TeamINzicht Partners

  • IN Talenten Verbinden!
  • Mountainbikeclinics.com
  • Progress to Go

Inloggen gebruikers