Team Inreda Diabetic winnaar bedrijventeam estafette Kastelenloop 2018

 team inreda diabetic

Matthieu Beunders(l) en Iwan Nijkamp(r) van Teaminzicht overhandigen de prijzen aan de sportieve mendewerkers van Inreda Diabetic. vlnr: Niels Middelhuis, Olaf van Straaten, Dennis de Freytas en Caroline Gorter

Het team van Inreda Diabetic uit Goor is winnaar geworden van de bedrijventeam estafette van de Kastelenloop Diepenheim 2018. Het team pakte daarmee de hoofdprijs voor de bedrijven, één dag teamontwikkeling voor 6 personen beschikbaar gesteld door TeamINzicht in samenwerking met Mountainbikeclinics.com. Vanochtend werden de grote wisselbeker en de voucher officieel overhandigd aan de mensen van Inreda Diabetic.

Inreda Diabetic had zich ingeschreven met 2 bedrijventeams en één individuele loper. Het winnende Inreda team eindigde in een tijd van 1:33:13 voor het winnende team van vorig jaar van de Gemeente Hof van Twente. Op de individuele halve marathon eindigde Inreda collega Dennis de Freytas als 3e in een snelle tijd van 1:19:07. De lopers van de Inreda teams waren Caroline, Niels, Olaf, Rob, Robin en Stijn.

Opnieuw een prijs voor Inreda Diabetic

inreda podium kastelenloopOndernemer Robin Koops runt, samen met zijn vrouw Irene Inreda Diabetic B.V.. Hij ontwikkelde een kunstmatige alvleesklier, waardoor de bloedsuikerspiegel van mensen met diabetes automatisch wordt geregeld. 

Koops sleepte de afgelopen jaren al diverse prijzen in de wacht met zijn bedrijf. Met zijn uitvinding won hij in 2012 de Diabetes Fonds Publieksprijs en in 2013 o.a. de landelijke Herman Wijfels-publieksprijs. In 2014 werd hij verkozen tot ondernemer van het jaar in Goor. Vandaag was het opnieuw prijs voor het bedrijf, deze keer gewonnen door zijn eigen sportieve medewerkers.

In het bijzijn van Robin, Irene en een groot aantal collega's werden de prijzen overhandigd aan enkele van de lopers. Op korte termijn mogen de winnaars gaan kennismaken met de JTI typologie die een groot deel van de basis vormt voor de team-ontwikkeltrajecten van teaminzicht. De dag teamontwikkeling wordt afgesloten met een mountainbikeclinic verzorgd door Maurice Heijnen, eigenaar van www.mountainbikeclinics.com   

 

Teaminzicht Contact

Klavermaten 65-6
7472 DD Goor
T. 06 - 523 261 47

KvK 08113144
BTW-ID NL001650694B56

Teaminzicht Programma's

Voor teams

Individuele deelname

Inloggen gebruikers